' default_description=' {glb_seo_description_{transcribe:language_abbreviation}}' default_title='Homepage' }

Word jij de eerste Vriend van De Invasie?

Wie zoeken we? Als Vriend van De Invasie geloof je in opkomend talent, of je nu een bedrijf of een persoon bent. In ruil daarvoor tonen de strijders en robots van De Invasie (een organisatie die volledig draait op vrijwilligers en geen structurele overheidssteun krijgt) je hun eeuwige dank door: - je uit te nodigen op exclusieve evenementen van strijders (zo kan je als eerste een tentoonstelling bezoeken,…

donderdag, 2 april 2015

Ann Cox op De Invasie toont

Ontdek Ann Cox' RED STRIPE WALTER op De Invasie toont, een halsketting die gemaakt is uit glazen transparante buisjes die over een gekleurde draad geweven zijn. Je kunt Red Stripe Walter op verschillende manieren dragen.

zondag, 26 april 2015

Andrea De Chirico op De Invasie toont

Scatola Sonora van social designer Andrea De Chirico op De Invasie toont is een werk dat je stem vertaald in kleurrijke vormen.

zaterdag, 25 april 2015

Open atelier + kunstroute Leuven

Ken je 'haute cuisine' al, één van onze strijders? De twee straffe designers achter het bedrijf werken tegenwoordig vooral met glasvezel. Ze maken originele lichtsculpturen waarmee ze de toeschouwer willen verrassen. Hun werk kon je onder andere al zien op het lichtfestival in Gent, en binnen enkele dagen kan je hun designs weer bewonderen.

donderdag, 23 april 2015

Titi + The German Kid op De Invasie toont: The Tiger Sweater

TTGK neemt ons mee terug in de tijd met THE TIGER SWEATER op De Invasie toont, een sweater die een deel is van de I AIN’T AFRAID OF NO CLOWN collectie, die gelanceerd werd nog lang voor bekende merken met tijgers op truien kwamen opdagen.

dinsdag, 21 april 2015

Nicole Brock op De Invasie toont: Tabeau

Nicole Brock installeert Tabeau op De Invasie toont: eerder een driedimensionale compositie in de ruimte dan een meubel. Een instrument voor het persoonlijk comfort van de vrouw.

maandag, 20 april 2015

La Femme Garniture op De Invasie toont

La Femme Garniture toont op De Invasie toont een one-off plaid: het resultaat van een mix tussen ambachtelijk borduren met hedendaags breien.

donderdag, 16 april 2015

Ria Lins op De Invasie toont

Ria Lins toont haar opmerkelijke juwelen op De Invasie toont: in zilver en goud en samengeweven in zijde.

woensdag, 15 april 2015

to top