' default_description=' {glb_seo_description_{transcribe:language_abbreviation}}' default_title='Homepage' }

Titi & The German Kid: jongeren en design

'THE FREEDOM OF YOUTH', 'I AIN'T AFRAID OF NO CLOWN', 'THE NEW BEAT', 'STRANGERS HAVE THE BEST CANDY'. Allemaal thema's waarmee Kristien Follon ten strijde trekt. 2x per jaar maakt ze een cocktail van de vele foto's, schetsen en notities die ze neemt bij al het fascinerende dat haar pad kruist. Daarna mixt ze dit nogmaals met jongerenculturen en tijdelijke obsessies. Dit is het resultaat!

woensdag, 4 maart 2015

La Femme Garniture: accessoires en textiel

Lichtinval, kleurschakeringen, een mooie kleur of tafereel bezorgen Sabine van Acker, de moeder van La Femme Garniture, een bom aan inspiratie. Automatisch krijgt ze creatieve ideeën, of zoals zij het zegt "Ik sta er mee op en ga er mee slapen."

dinsdag, 3 maart 2015

Dit zijn de strijders die meegaan naar ons Belgisch dorp in Milaan

Whoah, we're going to Milan! En dat voor de derde keer met de strijders van De Invasie. We gaan A Belgian Village tijdens Ventura Lambrate veroveren en nemen daarvoor enkele strijders met ons mee. Deze jonge talenten zullen hun designs tentoon stellen: Axelle Vertommen Cloudswimmers David Hoppenbrouwers Emma De Kimpe Esther Van Schuylenbergh Filip Janssens Gobo Lighting Goele Maes HoutEnMeubel Interror…

maandag, 2 maart 2015

MOUPILA: Meubels en objecten

Het magische aspect van het creëeren van iets nieuws verveelt nooit. Mieke Keukelier en Tim Schockaert, de oprichters van MOUPILA, vinden het heel spannend om uit brute basismaterialen een ontwerp te maken waar ze later volledig achterstaan en waar ze echt fier op zijn.

maandag, 2 maart 2015

Simon Saelaert: meubels en design

Niks anders geeft Simon Saelaert zoveel voldoening dan een afgewerkt meubelstuk. Het einde van een proces dat begon met een vorm, idee, lijn, ...de zoektocht naar materialen en techniek.

vrijdag, 27 februari 2015

Jolien Fagard: meubel en object

Jolien houdt ervan de strijd aan te gaan met materialen. Ze zoekt manieren om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Hetzij met een minimum aan materiaal zoveel mogelijk bereiken of simpelweg door eenvoud in realisatie.

vrijdag, 27 februari 2015

to top