' default_description=' {glb_seo_description_{transcribe:language_abbreviation}}' default_title='Homepage' }

De Invasie van Amsterdam: het evenement

Het is zover. We zijn klaar voor De Invasie van Amsterdam. Hopelijk ben jij dat ook. Het eerste weekend van mei zullen meer dan 50 opkomende designers hun werk tonen en verkopen bij De Brakke Grond, Deskowitz & Grrr. De Invasie van Amsterdam is een evenement dat opkomend talent, zoals ontwerpers, kunstenaars, grafisch designers, fotografen, filmmakers, koks, ... promoot. Het evenement is gratis.…

woensdag, 26 maart 2014

WHAT DESIGN CAN DO: HET EVENEMENT

Op 8 en 9 mei is What Design Can Do terug om de kracht van design te ontdekken samen met Paul Smith, Bernard Lahousse, ShaoLan Hsueh en vele anderen! Koop nu je tickets!

dinsdag, 22 april 2014

DIVAM14: Va-tout

Line Vanden Bogaerde volgde een master beeldende kunsten en de lerarenopleiding aan het KASK 
in Gent. Een brede richting waarbij ze kon kennis maken met uiteenlopende disciplines. Line richtte VA-TOUT op. Dit label staat voor tijdloze juwelen. Op De Invasie van Amsterdam kan je haar collectie bewonderen.

dinsdag, 22 april 2014

DIVAM14: Ellis van der Does

Ellis van der Does is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Haar techniek hangt af van het onderwerp. Ze maakt het liefst illustraties waarin je iets kunt ontdekken. Met haar project ‘Buiten de kist denken’ is Ellis afgestudeerd. Dit project is voorgedragen voor de HKU Award 2013. Tijdens De Invasie van Amsterdam stelt ze dit project opnieuw voor.

maandag, 21 april 2014

DIVAM14: La Femme Garniture

La Femme Garniture ontwerpt met veel passie allerlei accessoires. In 2011 zag La Femme Garniture het levenslicht. De trotse oprichter is Sabine van Acker. Tijdens De Invasie van Amsterdam stelt zij haar collectie accessoires & textiel tentoon én verkoopt ze.

maandag, 21 april 2014

DIVAM 14: Studio Bhatt

Eline Groeneweg is een Nederlandse designer. Ze studeerde Textiel in Amsterdam en Kunst-en Cultuurwetenschappen/ Kunstmanagement in Rotterdam en Londen. In 2013 richtte ze Studio Bhatt op. Studio Bhatt zal op De Invasie van Amsterdam haar tafellaken voorstellen.

zondag, 20 april 2014

DIVAM14: Titi + The German kid

Titi + The German kid werd opgericht door Kristien Follon. Ze ging mode studeren toen ze 14 jaar was. Na enkele stages in Antwerpen, studeerde ze af in 2006. Tijdens De Invasie van Amsterdam zal ze haar nieuwe collectie "OH MY GOD" tonen en verkopen.

zondag, 20 april 2014

to top