' default_description=' {glb_seo_description_{transcribe:language_abbreviation}}' default_title='Homepage' }

De Invasie van Amsterdam: het evenement

Het is zover. We zijn klaar voor De Invasie van Amsterdam. Hopelijk ben jij dat ook. Het eerste weekend van mei zullen meer dan 50 opkomende designers hun werk tonen en verkopen bij De Brakke Grond, Deskowitz & Grrr. De Invasie van Amsterdam is een evenement dat opkomend talent, zoals ontwerpers, kunstenaars, grafisch designers, fotografen, filmmakers, koks, ... promoot. Het evenement is gratis.…

woensdag, 26 maart 2014

DIVAM14: Kim Craenen

Kim Craenen studeerde interieurvormgeving en specialiseerde zich in meubeldesign. Op dit moment werkt ze part-time als ontwerper en part-time als HR professional. Ze creëert illustraties waarin stadsmensen centraal staan. Tijdens Invasie van Amsterdam, zal ze haar nieuwe collectie tentoonstellen.

dinsdag, 15 april 2014

DIVAM14: Lisette Appeldorn

Na haar vierjarige opleiding als Fashion Designer, merkte Lisette Appeldorn dat Product Design helemaal iets voor haar was. Ze wil graag vastomlijnde kaders doorbreken door onder andere materialen te gebruiken op een manier die tegen intuïtief werkt. Haar project ‘Raster’ kan je vinden op De Invasie van Amsterdam

dinsdag, 15 april 2014

DIVAM14: MAT

MatMatMat is een illustrator met een groot gevoel voor humor. Tijdens De Invasie van Amsterdam zal hij zijn nieuwe, grappige illustraties tentoonstellen.

zondag, 13 april 2014

DIVAM14: PUC

Sandra Roozen studeerde af aan de kunstacademie. Daarnaast heeft ze ook een opleiding mode & kleding gevolgd. Ze startte haar carrière als grafisch ontwerper, maar de dag van vandaag is ze het creatieve brein achter PUC, een accessoiremerk. PUC en zijn collectie zullen te vinden zijn op De Invasie van Amsterdam.

zaterdag, 12 april 2014

Graziella Spertini in Milaan

Graziella Spertini's werk is niet meer dan een dialoog met het materiaal. Het basismateriaal geeft zichzelf bloot aan Graziella en toont wat het wilt en dat het wil zijn. Elk van haar stukken zijn een vertaling van een verhaal dat het materiaal al heeft. Graziella draagt enkel bij tot het creëren van de vorm.

vrijdag, 11 april 2014

Alexandre Lowie in Milaan

Deze jonge Gentse meubel- en objectontwerper werkt er onvermoeibaar aan zijn veelbelovende doorbraak. Als enthousiaste telg van de meubelmakers afdeling van St-Luc te Doornik bouwt hij gestaag aan een eigen stijl, waarin zijn passie voor hout, metaal, leder, gepigmenteerde lakken, geometrische vormen en klassieke technieken samensmelt met een diep respect voor handarbeid en bruikbaar design.

vrijdag, 11 april 2014

to top