' default_description=' {glb_seo_description_{transcribe:language_abbreviation}}' default_title='Homepage' }

Open call: WILDEMANNEN WOESTEWIJVEN

WILDEMANNEN WOESTEWIJVEN komen eraan! WILDEMANNEN WOESTEWIJVEN (WMWW) is een avontuurlijk stadsfestival voor kinderen in Gent, georganiseerd door 4Hoog, Circa, KOPERGIETERY en Studio ORKA. Op 4 en 5 oktober 2014 wordt de hele stad ingepalmd door muzikale acts, prikkelende installaties, en theatrale gebeurtenissen. Kinderen staan gedurende het hele festival in het midden van de belangstelling. WILDEMANNEN…

woensdag, 11 juni 2014

God forbid fashion

God forbid fashion is een Antwerps label dat eigenzinnige en handgemaakte streetwear ontwerpt, streetwear met een hoek af. God forbid fashion creëert comfortabele kledij uit natuurlijke materialen.

donderdag, 5 juni 2014

What Design Can Do Countdown

Het is bijna zover: What Design Can Do 2014 gaat morgen van start in de Stadsschouwburg van Amsterdam. What Design Can Do transformeert Amsterdam naar een gele stad en neemt de Stadsschouwburg van Amsterdam, De Balie, de Apple Store Amsterdam, het Stedelijk Museum en het Leidseplein onder handen.

woensdag, 7 mei 2014

Creatief Kwartier Rabot

Er schuilt heel wat creatief talent in Gent.Talent dat zijn weg vindt in heel wat delen van de stad. Ook de dynamiek in het Rabot biedt heel wat kansen. De Stad Gent zet er een pilootproject op om de creatieve economie in de wijk en de interactie tussen ondernemers, organisaties en bewoners te stimuleren. Een ideale gelegenheid om zelf uw innoverende plannen los te laten op het Rabot.

woensdag, 30 april 2014

DIVAM14: Lotte Martens

Textielontwerpster Lotte Martens wil met haar producten steeds een verhaal vertellen. Ze creëert fantasievolle werelden om haar publiek te doen glimlachen, om hen -op de één of andere manier- te raken.

dinsdag, 29 april 2014

to top