' default_description=' {glb_seo_description_{transcribe:language_abbreviation}}' default_title='Homepage' }

De Invasie toont

In het teken van zijn vijfde verjaardag zet De Invasie een aantal strijdlustige projecten op poten, waaronder ook 'De Invasie toont' in samenwerking met Design museum Gent. 'De Invasie toont' is een tentoonstelling die het werk van opkomend designtalent uit de voorbije vijf jaar en hun Belgische inspiratiebronnen combineert. Deze expositie daagt zowel De Invasie als Design museum Gent uit om een sprong…

donderdag, 30 oktober 2014

Opkomend talent op Biennale Interieur 2014!

Kom je naar Biennale Interieur 2014? We maakten een selectie van toplocaties om jong talent te ontdekken: 1. Je moet zeker ook Kortrijk Xpo bezoeken als je jong talent wil zien, want een paar van die straffe gasten tonen ook hun werk in de fantastische hallen, zoals Atelier Bonk & Cas Moor. 2. Een fantastische locatie met talent van over de hele wereld: De Budafabriek. Hier vind je onder andere:…

vrijdag, 24 oktober 2014

Samen Sterk

Katja van Breedam & Els Jacobs hebben een samenwerking opgezet én samen een tentoonstelling georganiseerd: Samen Sterk. Beiden werken we met een zelfde soort energie; op een gedreven manier streven we naar perfectie en werken we tot in de details. Puurheid en eenvoud staan centraal in ons verhaal. Je kunt de tentoonstelling bezoeken tot 26 oktober.

dinsdag, 21 oktober 2014

Lore Van Keer opent haar nieuwe flagship store!

Een groot moment voor juweelontwerpster Lore Van Keer. Dit weekend opent ze haar flagship store. Lore is architecte, dus we kunnen smullen van grote lichte ruimtes, grafische invalshoeken en heel wat juwelen van Lore. All haar collecties zul je in deze flagship store kunnen kopen. Daarbovenop stelt ze 'prefase' voor, haar nieuwe collectie.

dinsdag, 30 september 2014

Terracotta-army in Gent

Precies 40 jaar geleden werd het beroemde Terracotta-leger ontdekt en opgegraven in China. Anno 2014 geeft Boomin Sep zijn eigen interpretatie aan deze herdenking. In de tuin van de Sint-Pietersabdij krijgen verscholen, en al lang vergeten terracottapotten een nieuw leven.

dinsdag, 16 september 2014

to top