' default_description=' {glb_seo_description_{transcribe:language_abbreviation}}' default_title='Homepage' }

Ga mee met De Invasie naar Milaan!

Het is weer zover! De Invasie lanceert zijn call voor de tentoonstelling tijdens Il Salone Del Mobile in Milaan. Dit jaar zal De Invasie een groepstentoonstelling opzetten op A Belgian Village, naast een reeks van andere merken en designers. A Belgian Village is een tentoonstellingsconcept van creative agency DIFT, dat 'een fantastische installatie in een geheime tuin' wordt (volgens Ventura Projects).…

vrijdag, 19 december 2014

Dit zijn de strijders die meegaan naar ons Belgisch dorp in Milaan

Whoah, we're going to Milan! En dat voor de derde keer met de strijders van De Invasie. We gaan A Belgian Village tijdens Ventura Lambrate veroveren en nemen daarvoor enkele strijders met ons mee. Deze jonge talenten zullen hun designs tentoon stellen: Axelle Vertommen Cloudswimmers David Hoppenbrouwers Emma De Kimpe Esther Van Schuylenbergh Filip Janssens Gobo Lighting Goele Maes HoutEnMeubel Interror…

maandag, 2 maart 2015

MOUPILA: Meubels en objecten

Het magische aspect van het creëeren van iets nieuws verveelt nooit. Mieke Keukelier en Tim Schockaert, de oprichters van MOUPILA, vinden het heel spannend om uit brute basismaterialen een ontwerp te maken waar ze later volledig achterstaan en waar ze echt fier op zijn.

maandag, 2 maart 2015

Simon Saelaert: meubels en design

Niks anders geeft Simon Saelaert zoveel voldoening dan een afgewerkt meubelstuk. Het einde van een proces dat begon met een vorm, idee, lijn, ...de zoektocht naar materialen en techniek.

vrijdag, 27 februari 2015

Jolien Fagard: meubel en object

Jolien houdt ervan de strijd aan te gaan met materialen. Ze zoekt manieren om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Hetzij met een minimum aan materiaal zoveel mogelijk bereiken of simpelweg door eenvoud in realisatie.

vrijdag, 27 februari 2015

Eline Ceyssens: fotografie en grafisch design

Je zou geen strijder van De Invasie zijn als je eigen mening en je eigen creativiteit niet een plaatsje in je hart zouden hebben. Zo ook bij Eline. Het niet gebonden zijn aan vooropgestelde regels stimuleren haar om te ontwerpen.

vrijdag, 27 februari 2015

Laura Bergans: grafisch design

“Een goed idee krijgen is gewoon zo leuk!” - Laura Bergans Een goed idee, een inspirerende tentoonstelling, een kunstboek, of gewoonweg een interessante opdracht die ze krijgt. Het zijn allemaal dingen die Laura zin doen krijgen om iets te ontwerpen.

vrijdag, 27 februari 2015

Ann Cox: juwelen en glaskunst

Wanneer Ann haar hoofd overloopt van de ideeën, moet ze dit vertalen naar een juweel. Uitdagingen of opdrachten ontvangt ze met open armen en prikkelen haar om haar grenzen te verleggen.

vrijdag, 27 februari 2015

to top