' default_description=' {glb_seo_description_{transcribe:language_abbreviation}}' default_title='Homepage' }

Terracotta-army in Gent

Precies 40 jaar geleden werd het beroemde Terracotta-leger ontdekt en opgegraven in China. Anno 2014 geeft Boomin Sep zijn eigen interpretatie aan deze herdenking. In de tuin van de Sint-Pietersabdij krijgen verscholen, en al lang vergeten terracottapotten een nieuw leven.

dinsdag, 16 september 2014

Open call: WILDEMANNEN WOESTEWIJVEN

WILDEMANNEN WOESTEWIJVEN komen eraan! WILDEMANNEN WOESTEWIJVEN (WMWW) is een avontuurlijk stadsfestival voor kinderen in Gent, georganiseerd door 4Hoog, Circa, KOPERGIETERY en Studio ORKA. Op 4 en 5 oktober 2014 wordt de hele stad ingepalmd door muzikale acts, prikkelende installaties, en theatrale gebeurtenissen. Kinderen staan gedurende het hele festival in het midden van de belangstelling. WILDEMANNEN…

woensdag, 11 juni 2014

God forbid fashion

God forbid fashion is een Antwerps label dat eigenzinnige en handgemaakte streetwear ontwerpt, streetwear met een hoek af. God forbid fashion creƫert comfortabele kledij uit natuurlijke materialen.

donderdag, 5 juni 2014

What Design Can Do Countdown

Het is bijna zover: What Design Can Do 2014 gaat morgen van start in de Stadsschouwburg van Amsterdam. What Design Can Do transformeert Amsterdam naar een gele stad en neemt de Stadsschouwburg van Amsterdam, De Balie, de Apple Store Amsterdam, het Stedelijk Museum en het Leidseplein onder handen.

woensdag, 7 mei 2014

to top